scroll

We zijn in verlof van 10 juli tot en met 14 juli

Over QV

Op 1 augustus 2015 is brasserie Cuvee restaurant QV geworden. Stefanie en Michaël namen de zaak over en maakten er hun eigen concept van: een kleine vaste kaart, met keuze tussen vis en vlees, die maandelijks verandert en een wisselende lunch. Er kan gekozen worden van 2 tot 6 gangen. Op die manier kan het restaurant inspringen op het seizoen, de oogst en de marktaanbiedingen van de dag en vooral, u telkens opnieuw verrassen met iets compleet anders. 

De keuken heeft een klassieke basis, maar de gerechten zitten in een nieuw jasje én hebben soms een exotische toets. Ook streven ze er naar om zo veel mogelijk producten lokaal te kiezen om zo een topkwaliteit te brengen. Er is plaats voor 20 personen en er kan maximaal een groep van 18 personen samen worden gezet. Huisdieren zijn niet toegelaten.

In het restaurant staan open keuken en bar naast elkaar, waar Stefanie de kok is en Michaël de gasten zal ontvangen. Stefanie studeerde aan de Hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge voor kok en Michaël gooide het over een andere boeg en liet het website- en programmeerverhaal achter zich.

We kijken uit naar jullie komst!

Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren is mogelijk op de Patersparking (zijstraat van de Kortrijkstraat), aan de Sint-Pieterskerk en aan de Europahal (markt oversteken). De Kortrijkstraat zelf is betalend tot 18u.

Terras
Van zodra het mooi weer is kan er ook aperitief genomen of gegeten worden op het terras van het restaurant. Het is een grote en rustige, zonnige stadstuin met weelderige kruidentuin. Kom het zelf uittesten bij mooi weer! 

Over QV Over QV Over QV

Cadeaubon

Een cadeaubon kan je bij ons komen afhalen. Het bedrag kan je zelf kiezen en de bon is 1 jaar geldig. Afhalen kan gerust tijdens de openingsuren. Indien dit niet zou lukken tijdens onze openingsuren, contacteer ons dan voor een ander moment.

 

Cadeaubon

Nieuws

TIELTSE FEESTEN @ RESTAURANT QV

TIELTSE FEESTEN @ RESTAURANT QV

Kom voor de Tieltse Feesten eerst nog lekker eten …
Lees meer