scroll

Restaurant QV is definitief gesloten. Alvast bedankt voor de fijne 5 jaar! 
Volg ons verder via www.twistedchef.be en www.misterbrightsite.be

Over QV

                                                                                                                                                                             Foto's slider © www.thomascallens.be

Op 1 augustus 2015 is brasserie Cuvee restaurant QV geworden. Stefanie en Michaël namen de zaak over en maakten er hun eigen concept van: een kleine vaste kaart, met keuze tussen vis en vlees, die maandelijks verandert en een wekelijks wisselende lunch. Er kan gekozen worden van 2 tot 6 gangen op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag. In de week serveren we enkel het lunchmenu. Op die manier kan het restaurant inspringen op het seizoen, de oogst en de marktaanbiedingen van de dag en vooral, u telkens opnieuw verrassen met iets compleet anders. 

De keuken heeft een klassieke basis, maar de gerechten zitten in een nieuw jasje én hebben soms een exotische toets. Ook streven ze er naar om zo veel mogelijk producten lokaal te kiezen om zo een topkwaliteit te brengen. Er is plaats voor 20 personen en er kan maximaal een groep van 18 personen samen worden gezet. Huisdieren zijn niet toegelaten.

In het restaurant staan open keuken en bar naast elkaar, waar Stefanie de kok is en Michaël de gasten ontvangt. Stefanie studeerde aan de Hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge voor kok en Michaël gooide het over een andere boeg en liet het website- en programmeerverhaal achter zich.

Na 5 jaar laten we Restaurant QV over aan Marie de Cloet en Zora van Nieuwenhuyse die er iets fantastisch van zullen maken! Lekker en gezellig zal het dus zeker blijven maar meer info hierover volgt nog!

We willen jullie alvast bedanken voor alle leuke momenten. 

Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren is mogelijk op de Patersparking (zijstraat van de Kortrijkstraat), aan de Sint-Pieterskerk en aan de Europahal (markt oversteken). De Kortrijkstraat zelf is betalend tot 18u.

Terras
Van zodra het mooi weer is kan er ook aperitief genomen of gegeten worden op het terras van het restaurant. Het is een grote en rustige, zonnige stadstuin met weelderige kruidentuin. Kom het zelf uittesten bij mooi weer! 

 

Over QV Over QV Over QV

Nieuws

Wat na restaurant QV?

Wat na restaurant QV?

Michaël zal op zelfstandige basis websites progra …
Lees meer
9 augustus sluiten wij restaurant QV

9 augustus sluiten wij restaurant QV

Beste klantenSommigen onder jullie hadden het al h …
Lees meer