scroll

We zijn in verlof van 20 december 2017 tot 7 januari 2018

Over QV

Op 1 augustus 2015 is brasserie Cuvee restaurant QV geworden. Stefanie en Michaël namen de zaak over en maakten er hun eigen concept van: een kleine vaste kaart die regelmatig verandert en een wisselende lunch. Op die manier kan het restaurant inspringen op het seizoen, de oogst en de marktaanbiedingen van de dag en vooral, u telkens opnieuw verrassen met iets compleet anders. 

De keuken heeft een klassieke basis, maar de gerechten zitten in een nieuw jasje én hebben soms een exotische toets. Ook streven ze er naar om alle producten lokaal te kiezen om zo een topkwaliteit te brengen. 

In het restaurant staan open keuken en bar naast elkaar, waar Stefanie de kok is en Michaël de gasten zal ontvangen. Stefanie studeerde aan de Hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge voor kok en Michaël gooide het over een andere boeg en liet het website- en programmeerverhaal achter zich.

We kijken uit naar jullie komst!

Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren is mogelijk op de Patersparking (zijstraat van de Kortrijkstraat) en aan de Europahal (markt oversteken). De Kortrijkstraat zelf is betalend tot 18u.

Over QV Over QV

Cadeaubon

Een cadeaubon kan je bij ons komen afhalen. Het bedrag kan je zelf kiezen en de bon is 1 jaar geldig.

Cadeaubon

Nieuws

Prettige feesten!

Prettige feesten!

     >> We gaan in verlof v …
Lees meer
Geplande verlofperiodes

Geplande verlofperiodes

Deze periodes zijn wij in verlof voor 2017: 20& …
Lees meer